Pastorale Eenheid
St.-Franciscus

Laatste nieuws

Search

Foto's

Kerstmarkt in de RAAT georganiseerd door Pamoya

Het was van 2019 geleden. dat de medewerkers van Pamoya de kerstmarkt organiseerden, maar ze hadden er veel zin in om de draad weer op te nemen.
Het hoofddoel van de kerstmarkt was de mensen samenbrengen en bekendheid te geven aan zowel Noord-Zuid projecten als aan plaatselijke initiatieven.
Op zaterdag 10 en zondag 11 december viel er dus in de RAAT veel te beleven en was er voor elk wat wils!
Pamoya is als vereniging al “wereldberoemd in Oostkamp”. De naam ‘Pamoya’ is een Congolees woord en betekent ‘verbonden’, ‘samen’. In de letterlijke zin van het woord biedt Pamoya aan verschillende organisaties de kans om zich tijdens de kerstmarkt bekend te maken en ook een financieel duwtje in de rug te krijgen ten voordele van hun projecten.
Trouwens de inkomsten die de deelnemende verenigingen konden verwerven, waren dan ook integraal voor hun eigen project.
Met de inkomsten van tombola, de kerstdecoraties en de verkoop van confituur en wenskaarten proberen de medewerkers van Pamoya de nodige fondsen te verwerven, om de projecten die hen na aan het hart liggen, verder te ondersteunen.
.
Naast Pamoya kon u kennismaken en een steuntje geven aan Bond zonder Naam, Welzijnszorg, Ceifar, vzw Cena, Tope Sterk(er), Creating Power, Samana, Pai’i Puku, Calcutta Sponsor Aid en het Kruimelcafé.
In de bovenzalen waren kerstdecoraties, gemaakt door creatieve medewerkers van Pamoya, tentoongesteld en verkocht.


Met dank aan Anke Ladouceur voor de foto’s!

Laatste nieuws

Search

Foto's